Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin au plecat de acasă după ce au fost bătuţi de tatăl lor

Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin au plecat de acasă după ce au fost bătuţi de tatăl lor. Copiii de 3 şi 5 ani, din satul Globurău, județul Caraș-Serverin, care au dispărut miercuri seara au fost găsiţi după aproape 18 ore de căutări.

Aceștia au plecat de acasă pentru că ar fi fost bătuţi de tatăl lor, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Copiii u fost căutaţi de sute de forţe de ordine, câini de urmă şi chiar de un elicopter.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la situaţia celor doi fraţi dispăruţi şi găsiţi în cursul zilei de joi, 3 iunie, s-a stabilit că aceştia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresaţi fizic de tatăl lor. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate”, au precizat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru rele tratamente aplicate minorilor. Copiii au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin pentru a dispune măsuri conform competenţelor instituţionale.

Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin
Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” sărbătorește Ziua Campusului Studențesc.

leave a reply