VIDEO&FOTO. Familie cu copii, atacată cu pietre, bâte și topoare la Moțca, în Iași: „Au intrat în casă, farmă tot!”

Clipe de groază pentru membrii unei familii din localitatea Moțca, județul Iași, după ce mai mulți tineri au dat buzna peste ei în casă și i-au atacat cu pietre, bâte și topoare.

Scenele de coșmar au avut loc noaptea trecută, în timpul unei petreceri organizate în curtea unei familii din comuna Moțca, județul Iași.

Se pare că unul dintre invitați s-ar fi luat la ceartă cu un tânăr, moment în care restul familiei a sărit în ajutorul primului, notează observatornews.ro.

Nervos, tânărul a plecat și a revenit cu ajutoare.

Șapte persoane au intrat în curtea familiei și au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Agresorii au rupt o placă dintr-un gard de beton, au forțat porțile din fier forjat și au intrat în curtea casei.

Unul dintre membrii familiei atacate a filmat cu telefonul mobil momentul în care sunt atacați cu pietre. Oamenii din casă sunt speriați și se aud țipetele copiilor.

„Îmi omoară copiii! Ia uite cum farmă oamenii ăia. Au intrat în casă”, se aude strigând bărbatul.

În imagini se vede cum atacatorii forțează intrarea pe proprietatea familiei.

Toți cei care se aflau în curte și în casă s-au ascuns care pe unde a putut.

Tinerii au aruncat cu pietre în geamuri și au distrus cu bâtele și topoarele tot ce le-a ieșit în cale. Trei persoane au fost rănite în urma atacului.

Toți cei șapte agresori sunt acum cercetați de Poliția Pașcani.

Ce spune IPJ Iași

La data de 18 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați prin 112, despre un conflict ce a avut loc la imobilul unui bărbat din comuna Motca.

Polițiștii Poliției Municipiului Pașcani, Secției 6 Poliție Rurală Pașcani și un echipaj SAS aflat în zona au intervenit de îndată, fiind identificate și conduse la sediul poliției pentru cercetări persoanele bănuite de comiterea faptei.

Din primele cercetări a rezultat faptul că 7 tineri, dintre care 4 minori ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, care își serba ziua de naștere, ar fi agresat 3 persoane și ar fi provocat distrugeri imobilului și unui autoturism.

In cauza, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmand a fi dispuse măsurile care se impun.

Lasa un comentariu