FOTO. Dorina Chihaia, ieșeanca care va reprezenta România la Miss Universe 2019

Dorina Chihaia este tânara în vârstă de 26 de ani care va reprezenta România la Miss Universe 2019! Aceasta va merge la cea de-a 68-a ediție a competiției, a cărei mare finală va avea loc pe 8 decembrie, în Atlanta, Statele Unite ale Americii. Dorina nu e la primul mare concurs. Aceasta a mai reprezentat România la Miss Imperial 2018 din Shanghai, China.

Tânăra are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri.

Dorina s-a născut în București, dar a trăit în Iași până în anul 2015. În ultimii patru ani, aceasta s-a stabilit tocmai la Shanghai. Absolventă a Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, tânăra a făcut studii de masterat la Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong, China, una dintre cele mai prestigioase instituții de profil din lume. În 2017, Dorina a fost premiată în Parlamentul Romaniei ca finalistă la categoria „Alte Continente”, la Gala Ligii Studenților Români din Străinătate.

De altfel, Dorina Chihaia a început să lucreze ca avocat în 2014, la Florența, în Italia. După ce s-a mutat în China, a fost consultant într-o companie specializată în comerț internațional, în Shanghai. În 2017 a lucrat și ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar, în 2018, a fost membru al Comisiei Economice și Sociale a Organizației Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific în Bangkok, Thailanda, scrie stirimondene.fanatik.ro.

Cum o poți vota pe Dorina Chihaia

Mai mult de atât, din 2019, tânăra este antreprenor. Aceasta și-a înființat în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China, având ca obiectiv atragerea turiștilor și investitorilor chinezi în România. Dorina este pasionată de lectură, vioara, dans și călătorii și vorbește fluent patru limbi străine, engleza, chineza, italiana și spaniola. Aceasta este considerată de apropiați o persoană deschisă și jovială.

Lasa un comentariu