FOTO Decizia procurorilor DNA. Liviu Dragnea nu va ieși din închisoare

Decizia procurorilor DNA. Liviu Dragnea vrea să iasă din spatele gratiilor cu orice preț. Însă până acum, în ciuda tuturor contestațiilor, fostul lider al PSD nu a reușit nimic. Au apărut noi informații despre motivul pentru care acesta nu este eliberat.

Gândul a obținut contestația DNA, potrivit căreia Liviu Dragnea nu ar trebui încă să fie eliberat din închisoare.

Instanța de judecată apreciază că perioada de timp executată nu a fost suficientă pentru ca persoana condamnată să-și însușească, în totalitate scopul preventiv și educativ al pedepsei. Astfel ca în viitor să nu mai comită și alte fapte de natură penală, respingând cererea de eliberare condiționată fixează un termen de maxim un an în care condamnatul să-și intensifice eforturile în ceea ce privește formarea unei atitudini de respect față de valorile sociale și ordinea de drept” , arată procurorii DNA în documentul obținut de sursa citată.

Amintim faptul că Liviu Dragnea va afla în cursul zilei de joi dacă va fi sau nu eliberat de la Penitenciarul Rahova, fix la doi ani de când a fost condamnat.

Totodată, instanța a mai apreciat că ,,scopul pedepsei nu poate fi atins la acest moment prin liberarea patentului”.

Decizia procurorilor DNA.

Decizia procurorilor DNA: ,, Liviu Dragnea nu trebuie eliberat”

Interviul pe care acesta l-a acordat anul trecut fostei sale consiliere este un alt motiv pentru care procurorii DNA consideră că Liviu Dragnea nu trebuie eliberat.

Nu a reușit în perioada petrecută în detenție să-și îndrepte atitudinea față de ordinea de drept, trebuie observat că acesta nu și-a asumat în niciun fel hotărârea de condamnare (la pedeapsa închisorii cu executare) apreciind că acasta este rezultatul unor imixtituni politice(în cursul interviului acordant anul trecut pentru care petentul a fost și sancționat), argumentează procurorii DNA.

Decizia procurorilor DNA.

Mai multe informații aici capital.ro.

Citește și Anunț de ultim moment despre Liviu Dragnea. Răsturnare totală de situație în justiție.

Liviu Dragnea va avea parte de o surpriză neașteptată. Șase procurori vor lucra în următorii 7 ani la Parchetul European.

De menționat este faptul că unul dintre procurori este cel care l-a pus sub urmărire penală pe fostul lider al PSD Liviu Dragnea. În acest context, ancheta va continua, însă nu se știe ce se va întâmpla de acum.

Cel mai probabil, persoanele implicate în dosar vor fi reaudiate.

leave a reply