FOTO. Copiii din Ruginoasa, pentru a doua oară campionii judeţului Iaşi la “Cupa Satelor”

În acest weekend a avut loc finala judeţeană a „Cupei Satelor” la fotbal, competiţie destinată copiilor sub 13 ani. În ultimul act s-au întâlnit echipele din Ruginoasa şi Popricani, victoria revenind copiilor din Ruginoasa, care au câştigat partida cu scorul de 1 la 0.

Ediția a doua a Cupei Satelor a reunit 21 de echipe. Astfel, Ruginoasa va reprezenta Iaşul în etapa regională a competiţiei.

Continuăm să susținem inițiativa Federaţiei Române de Fotbal. Este impresionant cu cât entuziasm vin acești copii către sport, către fotbal și câtă bucurie pot aduce pe terenul, dând de fiecare dată dovadă de perseverență și fiind silitori în ceea ce privește antrenamentul. Mă bucur foarte mult că prin acest proiect sunt promovați copiii talentați din mediul rural și le doresc acestora mult succes să ajungă cât mai departe în sportul și fotbalul românesc!

„Cupa Satelor”, este un proiect al Federației Române de Fotbal, organizat la Iaşi în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi dedicat copiilor sub 13 ani din satele și comunele României.

Lasa un comentariu