FOTO: Cerere emoționantă în căsătorie. Un pompier și-a cerut iubita de soție după ce au participat la o simulare de cutremur

Cerere inedită în căsătorie. Un pompier şi-a cerut iubita de soţie, după ce amândoi au participat la o simulare de cutremur. Vizibil surprinsă și emoționată, tânăra, de meserie poliţist, a spus „DA”. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”, judeţul Caraş-Severin a organizat un exerciţiu în baza unui scenariu privind producerea unui seism, iar la simulare au fost invitaţi să participe şi alte autorităţi, printre care şi un reprezentant al Secţiei 6 Poliţie Bozovici.

Tânăra poliţistă a fost cerută în căsătorie la finalul simulării de cutremur 

Întâmplător sau nu, poliţistul de la respectiva secţie s-a nimerit să fie chiar Cosmina, iubita lui Cristian, pompier în cadrul ISU „Semenic”. La final, tânăra a fost invitată să ia cuvântul şi chiar a fost pusă în dificultate. Cel care a fost chemat să îi ia apărarea a fost chiar iubitul ei. Acesta a venit şi s-a aşezat în genunchi, întrebând-o dacă vrea să fie soţia lui. 

Am fost împreună înainte să ajungem ceea ce suntem azi. Ne-am fost alături unul lângă celălalt, ne-am susţinut la bine şi la greu şi aş avea un vis pe care aş vrea să mi-l îndeplinesc lângă tine. Dacă vrei să fii soţia mea, a spus Cristian, tânărul pompier. 

Cosmina a spus un mare „DA”, fără să stea pe gânduri, sub privirile tuturor celor care au asistat la eveniment. 

Cristian, pompier militar în cadrul instituției, a organizat totul cu complicitatea colegilor, pentru a-i face cea mai frumoasă și autentică surpriză din viața ei.

Sursa: Observator

Citește și FOTO: Cerere emoționantă în căsătorie. Un pompier și-a cerut iubita de soție după ce au participat la o simulare de cutremur

Lasa un comentariu