FOTO. Captură impresionantă de țigări de contrabandă a Poliţiei de Frontieră

Agenţii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni de cooperare desfășurate în zona de responsabilitate, 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 118.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Acțiunea a avut loc în cooperare cu polițiștii de frontieră moldoveni, care au sesizat colegii români cu privire la posibila activitate infracțională din zona localității de frontieră Oprișeni.

Astfel, poliţiştii de frontieră, pe baza relaţiilor de cooperare, au fost informați de către polițiștii de frontieră moldoveni despre faptul că în zona de frontieră a Republicii Moldova se află trei persoane care nu își justifică prezența în apropierea frontierei.

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat la locul indicat, iar în urma scotocirii zonei, în imediata apropiere a frontierei, colegii noștri au descoperit mai multe colete cu țigări, care au fost ridicate în vederea confiscării.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 200.000 de ţigări (10.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 118.000 de lei, care a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate.

Lasa un comentariu