FOTO. Campania „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăciun” a adunat peste 1000 de părinți și copii la Cinema Victoria

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcția de Asistenjță Socială (DAS), şi postul de televiziune Iași TV Life au organizat sâmbătă, 21 decembrie, la Cinema Victoria, cea de-a IX-a ediție a campaniei „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăciun”.

Evenimentul s-a adresat copiilor proveniţi din familii vulnerabile aflate în monitorizarea DAS, Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, Fundaţiei „Star of Hope”, Fundaţiei Serviciilor Sociale „Bethany”, Fundaţiei „Salvaţi Copiii”, Fundaţiei „Alături de voi”, Fundației Hecuba și Asociaţiei „Surâsul Albastru”. Partener al evenimentului este Ateneul Național din Iași.

Scopul acţiunii este prevenirea fenomenului de marginalizare în rândul familiilor cu copii aflate în dificultate. Acțiunea s-a finalizat cu acordarea a 1.000 de pachete în valoare de 124 de lei fiecare (800 pachete acordate de Primăria Municipiului Iaşi şi 200 acordate de Iaşi TV Life), strângerea de donaţii constând în jucării și rechizite prin centrele de cartier ale Primăriei Municipiului Iaşi și organizarea unui spectacol de obiceiuri și tradiții de iarnă (asigurat de copiii aflați în grija Fundației Hecuba).

(FOTO: Facebook/ Primăria Iași)

Lasa un comentariu