Fost procuror, găsit mort alături de menajeră. Rudă cu fostul primar al Pașcaniului, Dumitru Pantazi

Un fost procuror din Paşcani şi menajera acesteia au fost găsite moarte în casă, sâmbătă la amiază, în suburbia Lunca din Paşcani. Codruţa Pantazi, fostă procuror, în prezent pensionată şi o femeie care o ajuta la treburile casnice, au fost găsite fără viaţă în jurul orei 12.30.

Din primele cercetări se pare că femeile au murit din cauza unei acumulări de monoxid de carbon, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Sâmbătă, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinţei uneia dintre ele, din municipiul Paşcani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă si s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, iar cercetările continuă”, se arată în comunicatul remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Cele două corpuri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru efectuarea necropsiei. Codruţa Pantazi, cumnata fostului primar al Paşcaniului, Dumitru Pantazi.

Lasa un comentariu