Focar de coronavirus la Dinamo! Încă trei jucători au fost depistați pozitiv

Încă trei jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit informațiilor GSP.RO. Cei trei fotbaliști care au ieșit pozitiv sunt Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș), Aleksander Mitrovici (17, portar) şi Dan Tălmaciu (19, fundaș). Informația a fost confirmată de oficialii clubului Dinamo, relatează gsp.ro

Astfel, numărul fotbaliștilor din lotul „câinilor” infectați cu COVID-19 ajunge la 10. Primele 6 cazuri au fost confirmate joi, iar aseară a fost testat pozitiv și Andrei Sin, cel care s-a internat peste noapte la „Matei Balș”. Restul jucătorilor sunt acasă, în izolare.

Fabbrini a acuzat zilele trecute dureri de cap, iar din acest motiv a repetat testul, care a ieșit pozitiv. Ceilați doi, Mitrovici și Tălmaciu, juniori ai „câinilor”, fac parte din grupul de 8 care a venit recent la echipa mare, decimată de focarul existent. Ei au disputat un meci miercuri la juniori. 

Mâine, la 9 dimineața, la Săftica, era prevăzută o altă testare. În acest moment, nu se știe dacă va mai avea loc. Oficialii dinamoviști susțin că ei nu mai pot continua competiția, mai ales că există pericolul ca și alți fotbaliști ai „câinilor” să fie pozitivi.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:

 1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
 2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
 3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
 4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
 5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
 6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
 7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
 8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
 9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
 10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)

Ce echipă poate alinia acum Dinamo:

 • Straton- Kostrna, Puljic, Ehmann, Skovajsa – Serban – Moldoveanu, Neicuțescu, Bani, Mihaiu- Montini

Lasa un comentariu