Fiul lui Costel Corduneanu a fost prins cu o cantitate mare de heroină

Fiul lui Costel Corduneanu, Alex, a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins întâmplător de polițiștii din Vaslui. Acesta conducea sub influența drogurilor.

Alex Corduneanu a avut ghinionul să pice în plasa polițiștilor din Vaslui care făceau o razie (acțiunea „Năvodul”) pentru prinderea unor tâlhari. Acesta se afla vineri seara la volanul unui Seat Ibiza roșu, iar în mașină cu el se mai aflau două persoane, scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe raza localități Munteni, autoturismul a fost oprit, iar polițiștii au fost uimiți să descopere că persoana de la volan era sub influența drogurilor.

Corduneanu a refuzat să colaboreze cu polițiștii

Agenții de la Rutieră au trecut la o percheziție amănunțită și au descoperit în buzunarul hainei lui Corduneanu un pachețel cu 30 de grame de heroină, care pe piața neagră valorează în jur de 9.000 de lei.

Alex Corduneanu a refuzat să colaboreze cu polițiștii, invocând Omerta. Nu a spus de unde a cumpărat drogurile, dar aceștia bănuiesc că ar proveni din Bârlad sau Galați. El este cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Citește și Poliţistul Care S-A Pozat Cu Corduneanu, Anchetat

Lasa un comentariu