Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță. Află ce a povestit artistul

Connect-R a povestit săptămâna aceasta în podcast-ul lui Damian Drăghici, că fiica sa a fost discriminată de colegii de la grădiniță din cauza etniei. Artistul consideră că Maya trebuie să mai crească pentru a putea să-i explice toate aceste probleme. De asemenea, acesta a recunoscut că la început nu vorbea despre etnia lui.

„Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a povestit el.

Întrebat dacă copii au făcut-o țigancă pe fiica sa, acesta a răspuns: „Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…”.

Connect-R a divorțat de soția sa în 2018, dar au o relație foarte bună de dragul fiicei lor. Maya s-a născut în 2014, la sfârșitul lunii ianuarie. Acum are deja șapte ani.


leave a reply