Fata şi-a chemat „peştii” ca să pice în plasa poliţiştilor. Au fost încătușați imediat

Doi tineri care ar fi forţat o fată să se prostituieze într-un complex rezidenţial din Iaşi au fost arestaţi pentru proxenetism. Autorităţile au fost înştiinţate despre acest aspect de către o cunoştinţă a fetei.

Oamenii legii au mers la tânără acasă, iar aceasta i-a chemat pe cei doi „peşti”, ei fiind încătuşaţi imediat. Cei doi proxeneţi sunt tineri, ei fiind cel mai probabil la început de „meserie”: Alexandru Lipovanu, de 25 de ani, din Botoşani, şi Alexandru Andrei, de 22 de ani, originar din municipiul Iaşi. De asemenea, victima în vârstă de 19 ani, este din municipiul Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.  

„Din primele investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, doi tineri de 25 de ani, respectiv 22 de ani, ar fi determinat o tânără de 19 ani să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, cei doi tineri ar fi exercitat acte de ameninţare asupra tinerei, determinând-o să continue practicarea prostituţiei în folosul lor. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 ianuarie, cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi„, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ulterior, indivizii au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Lasa un comentariu