Fără energie electrică pe mai multe străzi din Iași

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă timp de mai multe zile pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de distribuție. Operatorul DelgazGrid/E.ON va executa o serie de lucrări care pot avea ca efect întreruperi de furnizare a energiei electrice. Lucrările se desfășoară în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

Mâine, în intervalul: 08:00 – 16:00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile: Ion Creangă, Fântânilor, Holboca, Ignat, lt. Gheorghe Negel, Aterizaj, Aviației, Avionului, lt. Popovici, Șapte Oameni, Aurel Vlaicu, Smaranda Brăescu. Tot în aceeași zi se efectuează reparații la rețeaua care alimentează străzile: Cerchez, Italiană, Occident, Păcii, Toma Săvescu, Scăricica, Fundac Florentz, Stradela Toma Săvescu, Aleea Decebal, Aleea Rozelor, bd. Nicolae Iorga, dar și pe șoseaua Nicolina, bloc 952, precum și pe străzile: Minervei și Gheorghe Doja, bloc 849.

Lucrări sunt efectuate și miercuri, în intervalul: 08:00 – 16:00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada: Ciurchi, bloc E2.

De asemenea, joi, în intervalul: 08:00 – 16:00, pentru reparații la rețeaua de medie tensiune care alimentează străzile: Vasile Lupu, Grădinari, bd. Chimiei, Aleea Grădinari, bd. Metalurgiei, precum și strada Roman Vodă, bloc S1, Strămoșilor, I. I. Simionescu, Columnei, Aleea Columnei, Aleea Vitejilor.

Vineri, în intervalul: 08:00 – 16:00, se efectuează reparații la rețeaua de medie tensiune care alimentează străzile: prof. dr. ing. Alexa Gheorghe, Cristofor, prof. dr. doc. Vasile Petrescu, bd. Tudor Vladimirescu.

Lasa un comentariu