Familia Vlasov, răvășită de COVID: soția a murit, el este în spital, o fiică și o nepoată, internate în Capitală

“Virusul ar fi venit de la Bucureşti”, spun surse oficiale. Viviana Vlasov, soţia avocatului s-a stins după o evoluţie rapidă a bolii.  Avocatul Vlasov e internat la Pneumo. Una dintre fiice şi o nepoată a avocatului sunt în spital, cu acelaşi diagnostic: COVID 19.

Drama familiei avocatului Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României continuă pe patul de spital şi după moartea soţiei acestuia, Viviana Vlasov.

Atât avocatul, cât şi una dintre fiicele sale, Ingrid Vlasov, dar şi nepoata sa, Noelle, se află internaţi în spitale din Iaşi şi Bucureşti cu acelaşi diagnostic: COVID 19.

Într-un apel făcut public pe contul de Instagram, Noelle Vlasov pare că dezvăluie voalat sursa infectării în familie: “Mai bine la mare cu mască decât la spital. (…) nu ştiţi cui puteţi să daţi, şi cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, şi ce alte afecţiuni are.(…) Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulţi oameni care nu purtau”. Surse oficiale au spus pentru Ziarul de Iaşi că întreaga familie Vlasov este infectată cu SAR-CoV-2, iar virusul ar fi fost contractat de la o rudă de la Bucureşti.

Avocatul Mihail Vlasov se află în acest moment internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi cu infecţia cu SARS -COV-2, medicii spunând că acesta suferă de o formă medie de boală, iar că starea sa de sănătate este deocamdată una stabilă, acesta având şi comorbidităţi printre care şi diabet.

Pe 22 august, soţia acestuia, Viviana Vlasov a murit la 72 de ani la Spitalul de Boli Infecţioase, după aproximativ 10 zile de internare cu infecţia cu SARS -COV -2.

Cu două zile înainte de a muri, Viviana Vlasov a fost transferată la Terapie Intensivă, starea sa de sănătate agravându-se brusc. Deşi avea 72 de ani, medicii spun că Viviana Vlasov nu avea boli asociate grave, care ar fi putut grăbi decesul.

“Practic, sistemul cardio-vascular, sistemul renal, neurologic, totul a fost afectat foarte repede. Cu toate eforturile, din nefericire, am pierdut-o”, a spus Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase.

Află mai multe din ziaruldeiasi.ro.

Lasa un comentariu