Facebook: apelurile video/audio devin criptate și nu mai pot fi interceptate

Facebook adaugă criptarea end-to-end a apelurilor video și audio pentru Facebook messenger, decizia având la bază numărul mare de apeluri zilnice audio și video.

Acest lucru înseamnă că nimeni nu va putea auzi apelurile efectuate prin aplicația de chat, nici măcar Facebook, informează Mediafax.

Compania lui Mark Zuckerberg a explicat decizia prin numărul mare de apeluri audio și video, aproximativ 150 de milioane pe zi.

Citește și Bacalaureatul de toamnă începe azi: emoţii pentru aproape 1.300 de elevi

1.280 de absolvenţi de liceu din judeţul Iaşi s-au înscris pentru bacalaureatul de toamnă, prima probă scrisă a sesiunii desfăşurându-se astăzi, în patru centre de la nivelul municipiului Iaşi.

Bacalaureatul de toamnă începe azi

Astfel, astăzi, 16 august, are loc proba scrisă la Limba şi literatura română, urmând ca mâine, 17 august, să se desfăşoare proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 18 august, va avea loc proba la alegere a profilului şi a specializării. Pentru susţinerea probelor scrise, în judeţ s-au înscris 1.280 de candidaţi, dintre care 876 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 404 candidaţi din promoţiile anterioare.

Primelor rezultate se vor afişa, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, pe data de 31 august, până la ora 12, iar eventualele contestaţii pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12-18, inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie.

Lasa un comentariu