EXCLUSIV / UPDATE Încă un șoc pentru „câini”! 6 jucători, depistați pozitiv cu coronavirus! Ce se întâmplă cu meciul de azi + Justin Ștefan confirmă GSP

Dinamo trebuia să o înfrunte azi pe Chindia Târgoviște, de la ora 19:00, într-o partidă restantă din play-out, însă „câinii” întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar meciul de azi a fost amânat, relatează gsp.ro

UPDATE, ora 11:00

Justin Ștefan, secretarul LPF, a confirmat informația dezvăluită de GSP.RO.

„Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm”, a spus oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru GSP.RO.

Știrea inițială

Potrivit surselor GSP.ro, 6 jucători din cadrul echipei Dinamo au fost diagnosticați cu COVID-19! Aceștia urmează să intre în izolare, ceilalți jucători urmând să meargă acasă și să fie retestați peste cinci zile. Cei de la Dinamo au anunțat deja DSP cu privire la apariția cazurilor de COVID-19 din lot.

Astfel, disputa de azi contra Chindiei Târgoviște urmează să fie amânată și reprogramată la o dată ulterioară. 

Lasa un comentariu