EXCLUSIV! Francisc Cristea revine la Iasi!

Dupa doar o zi de cand a fost “dat imprumut” la Ceahlaul Piatra Neamt mijlocasul iesean, Francisc Cristea este nevoit sa se intoarca la Poli.

Actele privind acordul de imprumut nu au putut fi inregistrate in timp util la Federatia Romana de Fotbal, reprezentantii gruparii de sub Pietricica ajungand mult prea tarziu cu ele, in ultima zi a perioadei de mercato.

In aceste conditii Francisc Cristea va ramane la Poli, unde cel mai probabil va continua sa evolueze pana in vara pentru echipa de juniori a gruparii din dealul Copoului. Francisc Cristea isi daduse acordul de a pleca imprumut la Ceahlaul, dupa ce oferta pe care o avea din partea secund divizionarei Concordia Chiajna picase, la fel ca si negocierile cu formatia Aerostar Bacau, liderul la zi al seriei A din liga a III-a.

Reamintim faptul ca jucatorul care a debutat in Liga I sub comanda lui Flavius Stoican si a continuat sa evolueze pentru echipa mare sub comanda lui Mihai Teja, chiar daca a efectuat cantonamentul de iarna alaturi de echipa mare, odata intors acasa nu a mai intrat in calculele antrenorului Mircea Rednic pentru cea de-a doua parte a sezonului 2019-2020.

Laura Hulubei

Lasa un comentariu