Zodiile care adoră toamna – ești și tu printre ele?

Toamna este un anotimp fascinant din foarte multe puncte de vedere. În primul rând, cromatica este, de departe, elementul caracteristic al acestuia. Nicicând nu vei vedea mai multe culori decât în această perioadă, când nuanțele de maroniu, galben, roșu sau oranj se împletesc într-o armonie ideală. Pentru mulți, toamna este anotimpul care le oferă liniște, o stare bună și optimism.

Îți place toamna? E posibil să te afli printre zodiile care iubesc acest anotimp. Da, da, ai citit bine – zodiile îți pot influența afinitatea pentru un anumit anotimp.

Iată câteva zodii pentru care toamna este un anotimp special:

1.     Taur

Gurmand recunoscut, Taurul profita din plin de toate bunătățile pe care sezonul de toamnă le oferă: fructe, legume, must, zacuscă. Este un mare iubitor al mâncărurilor de sezon și apreciază alimentele naturale, fără adaos de substanțe artificiale, și de aceea toamna este anotimpul lui preferat. De asemenea, este o fire contemplativă, iar peisajele pe care acest anotimp i le oferă, îi complimentează toate simțurile. Adoră shopping-ul, iar, pentru el, acest anotimp este ideal pentru a-și completa garderoba cu bocanci pentru toamnă, paltoane sau puloverașe.

2.     Rac

Sensibilitatea care îl caracterizează pe nativul Rac se potrivește perfect cu emoția de toamnă. Familist convins, racul apreciază toamna, deoarece este anotimpul în care familia se reunește, iar copiii merg la școală. De asemenea, el are ocazia să își arate calitățile culinare, pregătind pentru iarnă vinete, murături și zacuscă. Femeia Rac este o gospodină desăvârșită, iar liniștea și calmul ei se asociază perfect cu anotimpul de afară.

3.     Săgetător

Pentru săgetători, toamna este anotimpul ideal pentru a pleca în diferite drumeții. Pentru că nu este nici prea cald, nici prea rece, vremea este perfectă pentru acești nativi. Este momentul perfect pentru o drumeție la munte, prin pădurile multicolore care emană bucurie, armonie și o stare de bine. Acești nativi adoră să facă mișcare în aer liber, astfel că toamna se simt cel mai confortabil să iasă la jogging, fotbal, baschet sau chiar la o plimbare în parc.

4.     Pești

Nativii Pești adoră grădinăritul, așa că, pentru ei, toamna este perioada ideală în care să se ocupe de această pasiune. Meticulozitatea și atenția la detalii sunt elemente definitorii pentru Pești, iar toamna le place să pregătească grădina pentru sezonul rece și să culeagă roadele muncii de până atunci. Firi romantice, peștii consideră că acesta este anotimpul perfect pentru a construi o poveste de dragoste, iar majoritatea dintre ei își găsesc jumătatea în această perioadă.

Dacă ești una dintre zodiile care iubesc acest frumos anotimp, atunci aceasta este perioada ta cea mai bună. Toamna aceasta ai ocazia de a te bucura la maximum de toate aceste avantaje. Poți merge să te plimbi, poți pleca în vacanțe, poți degusta mâncărurile specifice sau poți, pur și simplu, profita de vremea blândă pentru o plimbare în parc alături de cei dragi. 

Toamna reprezintă pace, iar pentru cei cu înclinații spre artă poate fi o adevărată sursă de inspirație în activitățile de zi cu zi. Bucură-te de fiecare clipă și profită din plin de tot ceea ce îți poate oferi mai frumos acest anotimp minunat.

Photo: Shutterstock.com 

leave a reply