Ionuț Mihai, elevul care a luat 10 la BAC, a făcut naveta zilnic, câte 5 kilometri ca să ajungă la liceu

Ionuț Mihai este unul dintre elevii care au reușit să marcheze performanțe la examenul maturității. Tânărul din județul Constanța a luat nota 10 la BAC. Este olimpic la două materii și a fost nevoit să facă naveta, zilnic, câte 5 kilometri pentru a ajunge la liceu. A povestit ce își dorește să studieze în continuare.

Ionuț Mihai a arătat că se poate face performanță în orice instituție de învățământ din țară! Tânărul, care provine dintr-o familie modestă, a fost pus în situația de a face naveta, zilnic, câte cinci kilometri, pentru a ajunge la liceu. Elevul, însă, nu se afla singur în această situație. Împreună cu alți colegi de-ai săi, aceștia puneau bani și luau taxiul până la liceu, pentru că microbuzul care ar fi putut să îi transporte pleca mult prea târziu.

Povestea emoționantă a lui Mihai, elevul care a luat 10 la BAC

Tânărul a absolvit Liceul „Ioan Cotovu” din Hârșova cu media 10. După ce Ionuț Mihai a terminat studiile la școala gimnazială din satul lui, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, a decis să urmeze un liceu din Hârșova. Este olimpic la două materii, Limba și Literatura Română și Biologie.  Absolventul de liceu își dorește să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină „Carol Davila” din Capitală.

Citeste mai departe pe cancan.ro.

  • In Romania sunt foarte multi tineri cu posibilități materiale reduse, dar își continuă studiile fie din puținul pe care îl primesc fie lucrează că sa se intretina la facultate, acest ,, domnișor,, nu este singurul, faptul că pune accent că are o condiție modestă, caută atenție și privilegii, iar noi români că de obicei aruncam pe oricine în slăvi
    Și apropo un tânăr daca a luat 10 la bac nu înseamnă că este geniu, mai ales că bacul de anul acesta este foarte ușor, pe lângă note este importanta ambitia, o nota nu definește un om.

Lasa un comentariu