Gala Instal Construct General Iaşi – 16 ani de activitate

Sâmbătă, pe 14 decembrie, am avut bucuria să sărbătorim alături de partenerii noștri de peste an, la Gala ICG, ce a avut loc într-un cadru festiv și plin de istorie, la Hotel Traian.

A fost o seară memorabilă, unde am fost onorați de un recital extraordinar al îndrăgitei Sofia Vicoveanca. De la cântece de voie bună, unele ușor dojenitoare sau pline de umor specifice lumii satului, la vorbe pline de înțelepciune, ne-am conectat cu spiritul omului care se bucură atât de muncă dar știe și să petreacă și să se bucure de viață atunci când e cazul.

Am mai avut plăcerea șă ne reconectăm și cu datinile de sărbătoare aduse de un ansamblu de copii și tineri minunați, tocmai din Câmpulung. De la dans, la colinde și urături, pline de voioșie, am simțit speranța și bucuria tinereții și a viitorului.

Am încheiat seara, după felurile de mâncare delicioase și momentele artistice, cu un tort ICG și desigur cu extragerea tombolei pregătite special pentru clienții noștri. Am avut de dăruit, alături de partenerii noștri, o centrală Vaillant, un boiler Ariston, un termostat și zeci de echipamente tehnice.

Am mai avut oportunitatea unui moment special, prezentarea unei trasformări. ICG se pregătește să întâmpine Noul An cu o îmbunătățire a imaginii sale, realizată de Adrian Mironescu, designer de brand WIRON. Credem că e important să fii mai bun ca ieri, credem în schimbare și în a învăța și a te perfecționa mereu. După peste 15 ani de activitate, simțim că am trecut la un nou nivel, ce merita marcat. Suntem aceiași dar cu o imagine adusă la nivel internațional, puternică și elegantă, prin care transmitem că ÎMPREUNĂ semnăm sisteme termice, că ne asumăm cu răspundere tot ce facem pentru clienții noștri.

În cei aproape 16 de ani de activitate, ne-am dat seama că cel mai important, dincolo de calitatea produselor și seriozitate, e să stai de vorbă cu omul, să-l asculți, să vezi exact ce ai nevoie, să găsești soluția bună pentru el, să-i oferi exact ce are nevoie.  De aceea spunem că suntem mai mult decât un magazin de instalații. Suntem un centru al profesioniștilor, un loc în care se întâlnesc oameni cu oameni, schimbă idei, se informează, află lucruri unii despre alții, se cunosc și găsesc ce au nevoie.

Le mulțumim partenerilor că și-au făcut timp să vină la Gala noastră să ne cunoaștem mai bine și să pregătim un nou an plin de spor în tot ce facem! Le dorim să sărbătorim cu prietenie și succes și în noul an! Împreună semnăm sisteme termice.

Lasa un comentariu