Ediția #11 Dialogurile UGIR FORM cu întreprinzătorii

Comunicat de presă

,,Ediția #11 Dialogurile UGIR FORM cu întreprinzătorii”

Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR) organizează pe 17 februarie, un eveniment on-line ,,Cursuri NOI la vremuri NOI”, pe platforma ZOOM, pentru întreprinzătorii interesați de formarea profesională continuă a salariaților din companie!

Vă vom prezenta la acest eveniment două cursuri, ambele gratuite: Expert fiscal și Expert evaluator de întreprindere, oferite de CECCAR – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Iar pentru a realiza formarea în întreprindere, firma trebuie să aibă formator intern. Cursul de formator este, de asemenea, oferit gratuit de EUROCONSULTING pentru companii cu mai mult de 10 salariați.

Prezentări: 

– Adela ŞERBAN, Expert implementare învățare la locul de muncă EUROCONSULTING, GHIDUL programelor de învăţare la locul de muncă. Ce soluții aleg pentru compania mea?
– Adriana POPA, Formator CECCAR ne va explica modul de desfășurare a cursului de perfecționare Expert fiscal și cum contribuie această formare la dezvoltarea întreprinderii.

– Daniela SAHLIAN, Formator CECCAR va împărtăși din culisele provocărilor Evaluatorului de întreprindere – noul curs de specializare oferit de CECCAR integral on-line, pregătit să fie lansat

Participarea este liberă, dar este necesară înscrierea prealabilă AICI, pentru a putea adresa în direct întrebări experților noștri de formare.

Lasa un comentariu