ENGIE Romania a deschis un centru de relații cu clienții în Centrul Comercial Felicia, din Iași

ENGIE Romania a deschis un centrude relații cu cliențiiîn Centrul Comercial Felicia, din Iași.

În acord cu strategia comercială a ENGIE, orientată către proximitatea față de clienți, și în contextul dereglementării pieței gazelor naturale, noul centru de relații cu clienții vineîn întâmpinarea clienților, oferindconsultanțăpentru diferite tipuri de servicii, inclusiv pentru contractarea ofertei de gaze naturale potrivită nevoilor de consum.

Noul spațiu, aflat în magazinul partener Otto Broker, respectă măsurile de distanțare socială impuse de contextul pandemiei de COVID-19, respectiv purtarea măștii de protecție de către angajați, amplasarea de separatoare din plexiglas, bandă de delimitare pentru marcarea zonei de siguranță, distanțarea birourilor, dispensere cu soluții dezinfectante.

Programul de funcționare alcentrului de relații cu cliențiiENGIE Romania din Centrul Comercial Felicia (strada Bucium, nr. 26) este de luni până vineri, între orele 10:00-18:00.

În contextul eliminării, de la 1 iulie 2020,a prețurilor reglementate la gaze naturale pentru clienții casnici, ENGIE Romania a lansat noi oferte comerciale de gaze naturale și pachete ce conțin furnizare de energie electrică sau servicii tehnice.ENGIE Romania își diversifică gama de oferte pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților săi și își adaptează în permanență strategia comercială, în concordanță cu condițiile pieței de achiziție.

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie electrică şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare deenergie electrică, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de energie electrică din surse regenerabile. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 4.000 de angajaţi.

Lasa un comentariu