Elevă traficată de un proxenet pentru ţigări, mâncare şi haine

O elevă în vârstă de numai 14 ani, din Deva, a întreţinut relaţii intime cu peste 30 de bărbaţi, după ce a fost traficată de un proxenet care îi oferea ţigări, mâncare şi haine.

În urmă cu câteva zile, Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe Tiberiu Kovacs, zis ‘Ghibolu’, în vârstă de 57 de ani, la şapte ani şi opt luni de închisoare pentru proxenetism şi contrabandă cu ţigări.

Proxenetul a fost acuzat că, în perioada noiembrie 2018 – martie 2019, i-a procurat peste 30 de clienţi elevi de 14 ani şi a încasat banii pe care aceştia îi plăteau, scrie observator.ro. 

Potrivit informaţiilor din anchetă, sumele erau cuprinse între 50 şi 100 de lei.

Judecătorii l-au condamnat la închisoare şi au explicat în motivarea deciziei că bărbatul ‘a comis fapta de proxenetism o perioadă îndelungată faţă de o persoană minoră (în vârstă de 14 ani la data faptei) şi asta în contextul în care avea o vârstă considerabilă de 57 de ani şi doi copii, respectiv o fiică în vârstă de 28 de ani şi un fiu de 34 de ani’.

În faţa instanţei, eleva de 14 ani a încercat să îl ajute pe bărbat şi a negat că ar fi obligat-o să se prostitueze, însă a explicat că banii primiţi de la clienţi erau luaţi de ‘Ghibolu’.

Mai mult, fata a povestit că în schimbul favorurilor sexuale primea ţigări, mâncare şi haine de la proxenet.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Lasa un comentariu