Robowash – prima spalatorie auto Robotizata din Iasi

Ați fost vreodată la o spălătorie auto robotizată? Robowash vine în întâmpinarea conducătorilor auto cu singura spălătorie auto robotizată în Iași. Nu mai așteptați și mergeți la Robowash pentru a vă convinge de avantajele sale. Cu siguranță nu vă veți mai întoarce la o spălătorie de tipul self service după această experiență.

Ce este și cum funcționează Robowash?

Robowash este prima spălătorie auto robotizată din Iași. Este o spălătorie auto care aduce mai aproape de noi inovația tehnologică și ușurează munca șoferilor în direcția curățării mașinii. Acest concept inovativ s-a născut din necesitate, asemeni tuturor ideilor strălucite. Nevoia de a valorifica timpul, de a evita udarea hainelor sau nevoia unor servicii cu adevărat calitative sunt doar cateva din problemele pe care o spălătorie robotizată le rezolvă.

Cum funcționează? Cât se poate de simplu! Cu o simplă apăsare de buton, un robot vă va spăla mașina. Spălatul mașinii devine astfel mult mai simplu și eficient, iar spălarea va fi cu siguranță mult mai bună decât dacă ar fi fost realizată manual. Uscarea este o altă preocupare a șoferilor. Tot automată va fi și aceasta la Robowash, așadar veți putea renunța la laveta clasică. Iarna nu veți mai avea nicio grijă că mașina voastră ar putea îngheța.  

Avantajele unei spălătorii robotizate

Avantajele principale sunt absolut evidente. Nu mai pierdem timp – procesul va dura aproximativ 10 minute cu tot cu uscarea mașinii, nu ne mai udăm hainele – putem savura liniștiți o cafea în mașină cât timp robotul o spală și nu mai inhalăm toate substanțele care pot chiar declanșa alergii.

Pe lângă beneficiile principale, Robowash oferă clienților săi o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Această spălătorie robotizată din Iași ne pune la dispoziție și următoarele:

  • Clătire cu apă caldă pentru a putea proteja mai bine vopseaua și caroseria pe termen lung
  • Program special pentru insectele ce reprezintă o reală problemă în sezonul cald
  • Echipament special care dedurizează apa înainte ca aceasta să ajungă pe mașină
  • Programe care folosesc apă cu osmoză inversă obținându-se astfel un efect hidrofob
  • Opțiunea de a spăla șasiul, lucru foarte important de făcut mai ales iarna când sarea corodează metalul.

Fiind o spălătorie robotizată, la Robowash se pune mult accent pe utilizarea tehnologiei. Așadar, clienții au posibilitatea de plată cu cardul și pot uita de problema de a avea bani cash dacă doresc să își spele mașina.

Lasa un comentariu