Ce se ascunde în spatele “ofertelor” de maşini second-hand: Preţul mic poate ascunde mai mult decât probleme tehnice

Preţul mic al unui autoturism poate ascunde mai mult decât probleme tehnice

Ce se ascunde în spatele “ofertelor” de maşini second-hand: Preţul mic al unui autoturism poate ascunde mai mult decât probleme tehnice

În spatele “ofertelor” de maşini second-hand şi a preţului mic al unei maşini la mâna a doua se pot ascunde mai mult decât probleme tehnice, cum ar fi daune totale, aceste maşini fiind o epavă refăcută care vă pune viaţa în pericol, fără să aveţi cea mai vagă idee, ci probleme de natură fiscal care vă pune în situaţie de a fi implicat într-o înşelăciune.

citește și: Afla care este cea mai cumparata masina second hand

Recent, inspectorii antifraudă au identificat mai multe reţele frauduloase de samsari de autoturisme de lux rulate care au adus prejudiciu estimatela 84 de milioane lei şi pentru care s-au pus măsuri asigurătorii pe 170 de autoturisme, conform comunicatului DGAF.

Inspectorii DGAF au verificat în ultimele 10 luni un număr de 472 contribuabili (persoane juridice şi persoane fizice) care comercializau autoturisme de lux la mâna a doua provenite din Germania, Olanda şi Austria, fără să plătească obligaţiile fiscale. Urmare a abaterilor constatate în timpul acestor controale au fost dispuse amenzi de peste 3,9 milioane lei şi au fost confiscate 35 autoturisme.

citește mai multe AICI

Lasa un comentariu