După palma dată lui Chris Rock, Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock în mijlocul ceremoniei de premiere, a anunțat actorul într-un comunicat de presă.

„Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îi include pe Chris, familia lui, mulți dintre prietenii mei dragi și cei apropiați, toți cei care au fost în public sau acasă”, a scris Will Smith în acest text.

„Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice consecințe pe care Consiliul de Administrație le consideră potrivite”, a spus actorul în vârstă de 53 de ani.

Poliţia era pregătită să îl aresteze pe Will Smith după ce actorul l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena premiilor Oscar, a afirmat producătorul ceremoniei.

Producătorul Will Packer a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident.”Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta”, i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Lasa un comentariu