Dumitru Oprea: „România, plumbuită de Dăncilă”

Săptămâna trecută România a fost pusă în situația unor momente umilitoare din cauza a două reprezentante ale PSD-ului: Vasilica Viorica Dăncilă și Rovana Plumb. Doar apariția lui Klaus Iohannis la reuniunea ONU a mai spălat rușinea, iar, prin vocea președintelui, România a arătat ca o țară demnă și cu viziune în concertul mondial.

Falsa vizită oficială a Vioricăi Dăncilă în SUA și refuzul Comisiei Europene de a o numi drept comisar european al Transporturilor pe pupila lui Dragnea și a actualului premier, Rovana Plumb, demonstrează încă o dată faptul că această putere și-a pierdut orice dram de legitimitate în fața tuturor partenerilor noștri externi. Doar un pesedist se mai poate mira că Europa nu acceptă la vârful conducerii persoane care nu au pic de credibilitate și că oficialii străini fug de Viorica Dăncilă, de teamă ca nu cumva să se compromită într-o poză cu aceasta.

Cei din PSD se află în ceea ce nu poate fi numit elegant decât provincialism absolut. Dezastruoasa Dăncilă încearcă să emuleze un comportament demn de o persoană publică de prim rang, dar impostura în care se află nu îi permite.

Incompetența sa și incapacitatea dovedită la orice pas sunt amplificate de minciuni, de gogoși, de brașoave, de umflarea adevărului.

A venit momentul ca, prin vot, să trimitem definitiv PSD în istorie, cu tot bagajul său de impostură și apucături infracționale. Este momentul să le amintim liderilor PSD că ne aflăm în UE și în NATO, să le arătăm, în 2019, că mita electorală nu mai funcționează în România.

Nu mai vrem să ne fie rușine de rușinea lor, ci vrem să fim europeni, cu fruntea sus. Avem nevoie de acest moment de trezire, pentru că partenerii noștri externi, Uniunea Europeană și Statele Unite, doresc să se bazeze pe un partener loial, nu doar prin președintele Klaus Iohannis, ci și la nivel guvernamental.”

(Sursa: comunicat remis de către Birou Parlamentar Deputat Dumitru Oprea)

Lasa un comentariu