Doliu în lumea muzicii populare. Un interpret iubit de toată lumea răpus de o boală grea

O veste tristă lovește din nou lumea artiștilor din România. Simion Pop, interpretul de muzică populară, a murit, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate.

Vestea tristă a fost făcută publică de către colega sa de breaslă Saveta Bogdan. Ea a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook la adresa celui care i-a fost coleg și consătean. ,,Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris Saveta Bogdan.

În 2017, artistul a fost diagnosticat cu cancer. La un moment dat, Simion Pop se vindecase, însă boala l-a răpus acum. ,,Eu a trebuit să merg până în India pentru această ştiinţă care m-a salvat… Trei ani de zile am ţinut această dietă. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam. Din toată lumea, bolnavi veneau acolo. Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez şi în rest fructe, dar şi carne uneori. Această energie făcea minuni. Făceam meditaţii’, spunea în 2017, Simion Pop la Acces Direct.

Lasa un comentariu