Doina Cepalis şi-a vândut afacerea suedezilor de la Holmbergs

Compania Te-Rox Prod din Paşcani, adusă de Doina Cepalis, una dintre cele mai mari antreprenoare din România, în Topul producătorilor de centuri de siguranţă, huse şi scaune auto pentru copii din Europa, este vândută grupului suedez Holmbergs Safety Systems, unul dintre cele mai importante nume în domeniu, cu fabrici în Europa, Hong Kong, SUA şi China şi vânzări anuale de peste 40 milioane euro, relevă date analizate de Profit.ro.

La finele anului 2018, cum a anunţat Profit.ro, Doina Cepalis a transferat fiicei sale, Roxana Cepalis (33 de ani), un pachet de 25% din acţiunile firmei.

Fiica era deja în structura acţionariatului, cu o participaţie de 0,057%. Acum, întregul pachet de acţiuni este vândut grupului suedez Holmbergs.

Transferul participaţiei va produce efecte, conform legii, doar după expirarea termenului de opoziţie şi îndeplinirea oricăror altor condiţii. În această situaţie, contactată de Profit.ro, Doina Cepalis a precizat că nu doreşte să comenteze asupra tranzacţiei, la acest moment.

Lasa un comentariu