Doi pui de căprioară, salvați în ultimul moment de o femeie

Doi pui de căprioară de doar câteva săptămâni au fost salvați în ultimul moment. O femeia a observat că o căprioară venea la puii pe care îi avea, iar de câteva zile nu s-a mai arătat. Femeia s-a deplasat în zona unde se aflau puii și i-a găsit singuri, într-o stare foarte rea.

După ce au fost sunați polițiștii care au venit la fața locului, aceștia au decis să-i ducă la sediul Ocolului Silvic Pătrăuți.

Puii de căprioară au fost preluați de silvicultori și sunt hrăniți și monitorizați. Stelian Chidoveț, șeful Ocolului Silvic Pătrăuți, a declarat că puii de căprioară sunt într-o stare destul de precară, dar că speră ca aceștia să fie salvați.

Ca recomandare pentru persoane este să nu atingă puii de animale sălbatice, pentru că aceștia în mod sigur vor fi părăsiți de mamă dacă aceasta va simți miros străin. De asemenea, mai ales în perioada de creștere a puilor, este bine să se evite plimbările cu câini fără lesă și în zonele cu concentrare de vânat”, a precizat Stelian Chidoveț.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava.

Citește și Rugăciunea vindicătoare de boli, ce se citește astăzi, de sfântul Ioan Rusul.

Astăzi, în Calendarul Ortodox din 27 mai îl celebrăm pe Sfântul Ioan Rusul. El este cunoscut pentru minunile sale și pentru sprijinul pe care îl oferă celor aflați în nevoie, mai ales în caz de boală. Citește cea mai puternică Rugăciune către Sfântul Ioan Rusul. Cuvintele de mai jos trebuiesc citite și rostite cu smerenie pentru orice caz de boală.

Lasa un comentariu