Doi hoți care au spart o spălătorie din Bacău sunt acum căutați de către poliţişti

Doi hoți care au spart o spălătorie din Bacău sunt acum căutați de către poliţişti. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi bărbaţi, cu fețele acoperite, au luat banii din  aparatele de taxare şi au dispărut.

Incidentul a avut loc pe 22 iunie, însă,spargeri similare au mai fost semnalate şi în alte oraşe din ţară. Anchetataorii cred că ar fi vorba despre aceeaşi autori. Potrivit patronilor, paguba se ridică la câteva mii de euro.

Propietar spălătorie auto Bacău via Fii Observator: Pe 22 au spart în Bacău. Pe 19 la Galați. Cel mai probabil sunt aceleași persoane. În fiecare seară schimbă orașul. Au început de la începutul lunii. Pe 23 la Brașov, pe 24 la Ploiești, pe 21 la Iași. Au furat banii şi au stricat bancomatele. La toate spălătoriile sparte au același “sistem” de operare. Bancomate costă între 500-700 de euro per aparat, Depinde de model. Întâi au început în București. Acționează între orele 00-03:30.

Cei care îi recunosc pe cei doi sunt rugați să anunțe Poliția. Dacă vor fi identificaţi, hoții riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru distrugere şi furt calificat.

Lasa un comentariu