Doi copii au dispărut după ce au plecat de la o școală din județul Iași

Poliţiştii ieşeni au anunțat că doi copii care au plecat de la școală luni nu au mai ajuns acasă. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea minorilor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Sofia Maria Coman, de 12 de ani, din comuna Tomești a plecat de la o școala din municipiul Iași, însoțită de un coleg și nu au ajuns la domicilii.

Semnalmentele fetei: înălţime aproximativ 1,65 m, 65 kilograme, păr șaten, ochi căprui.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză neagră cu mânecă lungă, geacă neagră de piele, trening bleumarin, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare alb cu verde.

Semnalmentele băiatului: înălțime 1,55 m, atletic, ochi căprui, păr șaten scurt.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni trening negri și era încălțat cu adidași negri, având asupra sa un ghiozdan verde-gri.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cei doi sunt colegi de scoală.

Lasa un comentariu