Documente false, procurate cu 200 de euro, descoperite la controlul de frontieră

Documente false, procurate cu 200 de euro, descoperite la controlul de frontieră! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat care deţinea documente false. 

În data de 06 iulie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albița- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control a frontierei, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autoturism, înmatriculat în Germania.

Citește și Două kilograme de cannabis ascunse în patru cutii de detergent.

Documente false, procurate cu 200 de euro

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deţine documente false, au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au descoperit asupra sa o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din România şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, ambele fiind false”, a declarat Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, LAZĂR DENIS MIHAELA.

Bărbatul a declarat că a procurat documentele, prin intermediul unei persoane, ale cărei date nu le cunoaște, în schimbul sume de 200 de euro, cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă pe teritoriul Germaniei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals în înscrisuri oficiale.

Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă din Botoșani până în Suceava

Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat, miercuri dimineață, o acțiune de reținere a doi tineri, de 17 și de 22 de ani. Aceștia erau cercetați pentru mai multe infracțiuni împotriva patrimoniului.

S-au tras focuri de armă și s-a procedat la interceptarea acestora, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Lasa un comentariu