Dispeceratul Poliţiei Locale se mută de pe Ştefan cel Mare la „Piramida lui Dubeţ”

Lucrările de relocare au fost estimate la circa 60.000 lei, inclusiv TVA. „Având în vedere că poliţiştii locali din cadrul Serviciului Dispecerat au fost mutaţi în clădirea cu Biroul Management Trafic Rutier situat în şos. Naţională nr. 43 este necesară şi relocarea echipamentelor de supraveghere video stradal din bld. Ştefan cel Mare”, se arată în caietul de sarcini aferent procedurii achiziţiei de lucrări.

Poliţia Locală aşteaptă oferte până pe 23 noiembrie, în condiţiile în care termenul de relocare este 10 decembrie. În afară de echipamentele electronice, firma care se va ocupa de relocare va trebui să instaleze şi cabluri de fibră optică care fac legătura cu toate punctele de supraveghere video unde sunt amplasate camere, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Dezinstalarea, instalarea şi punerea în funcţiune, precum şi testarea echipamentelor se va face în parametrii şi configuraţa sistemului existent în stare de funcţionare. În cazul afectării, sub orice formă, a sistemului de supraveghere video şi a celorlalte componente legate de acesta, contractantul va remedia în maxim 4 ore, de la anunţarea de către dispecerat, orice deficienţă apărută, pe proprie cheultuailă, şi va achita daune-interese în măsura în care acestea vor fi solicitate”, se mai precizează în documentaţie.

Lasa un comentariu