Dinamo are sanse sa fie salvata! Suporterii au strans o suma RECORD in doar 2 zile: „Unii au donat un sfert din pensie”

„Cainii” trebuie sa plateasca 180.000 de euro ca sa obtina licenta.

Dupa anuntul lui Negoita, care nu se va mai implica financiar la club, suporterii dinamovisti au strans randurile si vor sa achite datoria clubului. Sacrificiile din partea acestora sunt uriase, cei din Peluza Catalin Hildan spunand ca au fost pensionari care au donat un sfert din pensie, doar pentru ca echipa favorita sa ramana in Liga 1, potrivit sport.ro

Prin programul DDB, la doar 2 zile dupa ce Negoita a anuntat dezastrul, dinamovistii au reusit sa stranga aproximativ 45.000 de euro din totalul de 180.000 necesari.

„Am ajuns la 87.350,00 lei doar din donatii. Bani stransi intr-un timp foarte scurt. Asta ne face sa fim increzători. Trebuie sa mentinem acest ritm.  Au crescut frumos si inscrierile in ProgramDDB, unde avem 1.160.380,00 lei.

Din acestia scadem suma transferata deja catre club si raman 135.379,00 lei. Asta inseamnă ca avem la ora asta 222.729,00 lei. In euro sunt peste 45.000!

Negoita si Balanescu trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa vanda niciun jucator de valoare. Noi ajungem astazi, lejer, cel putin la suma pe care o cer ei pentru Sorescu. Practic l-am rascumparat pe Deian de pe taraba lui Negoita.

Ne-au scris pensionari care au donat un sfert din pensie, in vremurile astea grele. Ne-au scris copii care au spart pusculita si le-au cerut parintilor sa salveze Dinamo si cu economiile lor„, se arata in comunicatul emis de suporteri.

Lasa un comentariu