Diana Șoșoacă acuzații grave la protestul Pepsi la adresa ITM și a instanțelor din România

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut acuzații grave la protestul Pepsi din Capitală. Aceasta sare în apărarea organizatorilor.

Dacă stau să mă gândesc ca avocat din experiența pe care o am din 23 de ani de avocatură, există un interes. În acest contract colectiv de muncă, se precizează că anual se renegociază salariile. Iar dacă acest contract colectiv de muncă nu se înregistrează nu se mai pot negocia salariile. Angajații se lovesc de acest refuz al ITM. Iar noi ne-am săturat să mergem în instanță. Dânșii au spus că acum doi ani de zile au depus la Parlament privind schimbarea legislației în acest domeniu, însă fără succes”, a declarat Diana Șoșoacă.

Sindicatul PEPSI România protestează luni dimineaţa, în faţa sediului Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti. Inițiativa este faţă de refuzul reprezentanţilor acestei instituţii de a înregistra Contractul Colectiv de Muncă negociat cu îmbuteliatorul băuturii Pepsi-Cola, societatea Quadrant-AMROQ Beverages SRL.

Citește și Reactia italianului care a castigat Eurovision acuzat că era drogat!

Reactia italianului care a castigat Eurovision dupa ce a fost acuzat ca ar fi tras pe nas in timp ce era filmat!

Rockerii italieni care au castigat finala Eurovision au starnit si controverse la Rotterdam. 

In timpul jurizarii, solistul trupei Maneskin a fost surprins intr-o ipostaza care a devenit virala. Tanarul a fost filmat de camerele video in timp ce se apleca deasupra mesei, internautii considerand ca tanarul ar fi tras pe nas substante interzise. 

La confeirnta de presa de la finalul evenimentului, Damiano David a fost intrebat de un jurnalist daca se drogheaza. 

Reactia italianului care a castigat Eurovision

Reactia artistului a fost vehementa: „Nu, nu ma droghez. Colegul meu a spart un pahar. Va rog, nu spuneti ca fac asta. Sunt dispus sa ma testez pentru ca nu am nimic de ascuns.

In ultimele ore, fanii trupei Maneskin au distribuit masiv pe retelele de socializare fotografii ale locului in care au stat italienii, in incercarea lor de a intari declaratia solistului.   

Lasa un comentariu