Dezvăluirea lui Dani Coman! Fostul portar al Rapidului a mărturisit că a participat la lupte ilegale! Ce rol avea Dan Alexa

Fostul portar al Rapidului dar și al echipei naționale a RomânieiDani Coman (41 de ani), a dezvăluit că zvonurile potrivit cărora a participat la lupte ilegale ar fi adevărate.

Mai mulți dintre apropiații lui Dani Coman susțin că fostul goalkeeper a participat la lupte ilegale în perioada în care juca la Rocar. Se pare că actualul președinte executiv de la Astra Giurgiu a luat parte la lupte de stradă, fără reguli, cu diverși adversari, pentru a câștiga bani în plus, relatează digisport.ro

Dan Alexa a fost promoterul lui Dani Coman

Bătăile erau organizate în diferite zone ale Bucureștiului, iar cei care asistau la lupte puteau paria pe rezultatul partidei.

Mai mult, se pare că Dan Alexa, actualul antrenor al Rapidului, era promoterul lui Dani Coman:

„A trecut extrem de mult, au fost multe lucruri pe care le-am făcut în viața mea și de care nu sunt mândru. Vreau să zic doar că Dan Alexa a fost un promoter bun. Încă din perioada în care eram colegi la Rocar. Au fost momente uneori când ne câștigam existența și din alte lucruri. Nu numai din fotbal. Erau bani cu care să trăim, nu erau bani cu care să te îmbogățești. Au fost cazuri izolate”, a explicat Dani Coman.

„Primul cadou pe care l-am primit eu, îmi amintesc că aveam 5 ani, a fost o pereche de mănuși de box. Tatăl meu a făcut box mulți ani, a fost un sportiv foarte bun. S-a lăsat prematur pentru că a avut unele probleme. Făceam în paralel și box și fotbal, după care mi-am dat seama că fotbalul îmi place mai mult și îmi oferă mult mai multe oportunități”, a mai adăugat Coman, pentru Gsp.

Dani Coman are 5 trofee în palmares

Dani Coman a început fotbalul la FC Argeș și a mai evoluat pentru AS Rocar București, Rapid, AS SR Brașov, FC Vaslui și Astra Giurgiu, echipă la care și-a încheiat cariera și la care activează și în prezent, ca președinte executiv.

Dani Coman a apărat și în poarta echipei naționale a României, de 14 ori.

În ceea ce privește palmaresul, Dani Coman  acâștigat:

  • 3x Cupa României (două cu Rapid, una cu Astra)
  • 2x Supercupa României (Una cu Rapid și una cu Astra)

Lasa un comentariu