Descoperă „Seara Antreprenorilor”, un proiect marca JCI Iași

Pe 27 iulie 2022, JCI Iași organizează o nouă ediție a proiectului „Seara Antreprenorilor”, o invitație a descoperi antreprenori de succes și la o sesiune de business networking. Întâlnirea va avea loc la FAR – cowork & coffee, de la 18:30, iar invitatul acestei ediții este Iuliana Anton, Iuliana Anton, fondator Wantsome.

În mediul de afaceri esti supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creșteri, dar și în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea și în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Din acest motiv, dar și pentru că Iașul are nevoie de oportunități de dezvoltare și învățare pentru tinerii din zona antreprenorială, Seara Antreprenorilor vine cu scopul de a descoperi antreprenori locali dar și de a învăța de la aceștia secretul succesului în business.

Iuliana Anton, invitatul acestei ediții, consideră că învățatul este cheia succesului și că locul de muncă pe care îl avem trebuie să ni se potrivească ca o mănușă. A înființat Wantsome, Academia Prietenoasă de IT la Iași, în anul 2017 și și-a propus ca astfel să îi susțină pe toți cei care își doresc să facă o schimbare în carieră, prin reconversie profesională către IT. Pentru ea nimic nu e imposibil când ai puțin curaj și ești dispus să depui mult efort, iar motto-ul ei preferat este „Cine nu riscă, nu bea șampanie la final!”

Lasa un comentariu