Descoperă Cele Mai Importante Beneficii Aduse de Saltelele cu Arcuri

Oamenii își petrec 1/3 din viața în pat. Prin urmare, este foarte important ca salteaua pe care te odihnești să fie cât mai confortabilă și să permită un somn sănătos și odihnitor. Salteaua ar trebui să asigure cea mai bună regenerare posibilă pentru întregul corp, motiv pentru care selecția sa este atât de importantă. 

Ce caracteristici ar trebui să aibă o saltea de pat bună? 

De ce salteaua cu arcuri are numeroase beneficii?

Modelele de saltele cu arcuri individuale continuă să se bucure de un interes nemărginit în rândul oamenilor. Ele sunt alese în special de persoanele care caută un produs de o calitate ridicată. De asemenea, sunt disponibile în mai multe variante, astfel încât să o poți alege cu ușurință pe cea care satisface cel mai bine așteptările tale. Care sunt mai exact avantajele acestor saltele cu plasă de arcuri? Ce merită să știi despre asta?

Există două tipuri comune de saltele cu arcuri. Primele sunt așa-numitele saltele cu arcuri pocket încorporate în sistemul de buzunare și umplute cu arcuri simple care acționează independent unul de celălalt atunci când sunt apăsate. Cel de-al doilea tip popular de saltele cu arc sunt acele saltele cu plasă de arcuri.

În cazul saltelelor cu arcuri pocket, fiecare arc se îndoaie doar în locul în care se exercită forța și este plasat într-un buzunar separat, astfel încât persoana de cealaltă parte a saltelei să nu simtă vibrații atunci când prima se mișcă (spre deosebire de o saltea Bonell cu arcuri împachetate).

Aceste saltele cu arcuri pocket se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată și, datorită celor 7 zone de duritate, coloana vertebrală câștigă un sprijin adecvat pe toată lungimea sa. Este unul dintre cele mai des alese tipuri de saltele, datorită proprietăților sale ortopedice bune și durabilității ridicate care permite saltelei să fie folosită cu succes mulți ani.

Salteaua cu arcuri: diferențe între cele două tipuri

Saltelele cu arcuri sunt împărțite în două tipuri – tip bonell și tip pocket . Care sunt deosebirile dintre cele două? În primul rând, modul de construcție. Primele sunt realizate din sârmă de înaltă calitate. Toate arcurile sunt conectate între ele aici, ceea ce face ca cea mai mare parte a saltelei să se îndoaie sub presiunea locală.

Al doilea grup de saltele cu arcuri individuale oferă un confort în timpul somnului mult mai mare. Arcurile sunt așezate în buzunare separate și pot funcționa independent unul de celălalt. Ca rezultat, se îndoaie doar locul pe care se aplică presiunea în acel moment. Cele mai confortabile saltele de acest tip sunt modelele de saltele cu plasă de arcuri. Se disting printr-o densitate mai mare de arcuri.

Care sunt avantajele saltelelor cu arc?

Când vine vorba de salteaua cu arcuri, prețul accesibil este principalul avantaj. De obicei este mult mai ieftină decât produse precum o saltea din spumă sau latex. Prin urmare, este perfectă ca saltea de pat într-o cameră de oaspeți, care nu este folosită în mod regulat.

Avantajele saltelelor cu arcuri pocket includ, mai presus de toate, confort ridicat în timpul somnului. Datorită structurii menționate mai sus, doar o parte selectată a arcurilor funcționează în timpul schimbării poziției. Acest lucru este valabil mai ales atunci când doi oameni dorm pe aceeași saltea. 

De asemenea, oferă un suport foarte bun pentru coloana vertebrală. Dacă dorești să îți relaxezi mușchii spatelui și gâtului în timp ce dormi, caută saltele cu zone separate de fermitate pe toată lungimea lor.

Aceste saltele au și huse antibacteriene ușor de curățat. Pot fi spălate la 40-60 de grade Celsius, în funcție de model. De asemenea, li se oferă o garanție lungă, până la 20 de ani.

Lasa un comentariu