Denis Rusu: Când reîncepe campionatul nu vom mai avea nevoie de antrenamente

Portarul echipei Politehnica Iaşi, Denis Rusu, a declarat că toţi jucătorii vor fi pregătiţi atunci când va reîncepe Liga I de fotbal şi că e posibil să nu mai aibă nevoie de foarte multe antrenamente, ritmul fiind unul susţinut pentru a recupera meciurile amânate în perioada pandemiei de COVID-19.

„Eu cred că toţi vom fi pregătiţi, mai ales că ştim că va fi acest ritm. În acea perioadă cred că nu vom mai avea nevoie de multe antrenamente, la fiecare meci va fi mai uşor. Va fi ca în campionatele puternice. Sâmbătă o să spunem că jucăm în campionat şi miercurea în Champions League. Cel mai important este să începem cât mai rapid, să trecem de această pandemie”, a declarat Rusu într-un interviu live pe pagina de Facebook a clubului Politehnica Iaşi, în cadrul căruia a răspuns şi la întrebările suporterilor.

Fotbalistul moldovean afirmă că şi-ar dori foarte mult să câştige Cupa României cu Politehnica Iaşi: „Îmi doresc să câştig Cupa României cu Poli Iaşi, am câştigat această competiţie în Moldova, dar şi Supercupa Moldovei. Ar fi ceva foarte frumos să câştig această competiţie şi în România”, scrie agerpres.ro.

Denis Rusu a plecat în urmă cu 10 zile în Republica Moldova, unde a intrat în carantină conform legilor moldoveneşti.

„Sunt cu copilul pe acasă, mă joc. Suntem bine, toţi sănătoşi, asta e cel mai important în zilele astea. Am ajuns de 10 zile la Chişinău, mai avem încă 4 zile de stat în carantină, apoi putem să ieşim. Am vorbit cu antrenorul, care la început a zis că nu e prea bună ideea. Dar la Iaşi stau în apartament, aici stau la casă şi e mult mai bine pentru copil. Mi-a dat voie până la urmă. Eu mă antrenez ca şi ceilalţi, problema este că nu putem face exerciţiile în grup, însă specific oricine face.

Pentru că dacă nu faci asta vii cu 4-5 kilograme în plus şi îţi trebuie o lună să dai jos. Dimineaţă m-am cântărit, sunt în limită, nu am adăugat nici 500 de grame. Îmi doresc să se termine cât mai repede această perioadă, lumea să se simtă mai liberă. Acum mi-e frică şi să merg la magazin, mi-e frică de sănătatea părinţilor şi a copilului, poate că eu nu aş avea simptome, dar cu ei ce fac?”, a mai spus jucătorul echipei din Copou. 

Lasa un comentariu