Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatori de pe trei străzi din municipiul Iași

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatori de pe trei străzi din municipiul Iași.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie din municipiul Iași, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe 22 octombrie, începând cu ora 09.00 la consumatori de pe B-dul Țuțora, B-dul Primăverii și str. Splai Bahlui Mal Drept.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.

Lasa un comentariu