Decizii luate de PSD Iași: Surdu lăsat fără sprijin politic. Plângere în instanță pentru Ivancia

Biroul Permanent Județean al PSD a fost convocat pentru a se pronunța asupra a patru puncte de pe ordinea de zi.

Toate cele patru puncte de pe ordinea de zi a ședinței Biroului Permanent Județean al PSD au fost aprobate în unanimitate.

Astfel, filiala partidului „s-a dezis în mod categoric de deciziie luate în nume personal de consilierii locali ai municipiului Iași cu privire la împrumutul de 21 de milioane de euro” aprobat în ultima ședință de plen a CL și, totodată, i-a fost retras sprijinul politic lui Gabriel Surdu, scrie ziaruldeiasi.ro.

Amintim că acesta a fost protagonistul unui proiect imobiliar controversat, modificat și trecut prin CL în ciuda adăugirilor mai mult decât discutabile.

„Sunt profund dezamăgit de atitudinea și acțiunea colegilor mei din Consiliul Local, dar și de vehemența mesajului președintelui OFSD Iași. Sper ca astfel de acțiuni, care aduc deservicii PSD, să fie doar rezultatul lipsei discuțiilor și întâlnirilor obișnuite în cadrul organizației”, a fost prima declarație a președintelui PSD.

Maricel Popa a explicat și de ce aleșii PSD din Consiliul Local sunt social-democrați doar cu numele: „Din păcate, la municipiu plătim tribut faptului că în 2016 lista consilierilor locali a fost întocmită de fostul social-democrat Mihai Chirica, acum liberal convins”.

Consilierii urmează să fie monitorizați și evaluați atent – acesta fiind al treilea subiect aprobat unanim în BPJ.

În fine, declarațiile făcute de președinta Organizației femeilor social-democrate vor fi analizate de îndată” în cadrul Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD Iași. „M-am abținut de la discuții și de la vot. Pentru acuzele care mă vizează personal am discutat deja cu avocatul și vom înainta o plângere în instanță. Sunt afirmații grave care trebuie probate”, a mai spus liderul PSD Iași, care este și președintele CJ, Consiliu din care face parte și Mihaela Ivancia.

Lasa un comentariu