Dealer de droguri reținut pentru mită! A promis 10.000 de lei, a oferit 500 lei

Tânărul care a fost prins la Scânteia la volan fără permis, și a recunoscut că este dealer de droguri, a intrat într-o nouă ”dandana”: acesta a fost reținut ieri pentru că a încercat să-l mituiască pe polițistul care i-a deschis dosar penal.

Eduard Popa a fost băgat ieri după gratii de către polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) Iași pentru infracțiunea de mituire.

Potrivit surselor ”Ziarului de Iași”, joia trecută, în timp ce era transportat la spital pentru a fi testat alcoolscopic și pentru droguri, acesta i-a propus polițistului care îl însoțea să îi dea 10.000 de lei ca să îl facă scăpat. Omul legii a denunțat imediat faptul, iar zilele trecute, cei de la DGA Iași i-au organizat un flagrant, la Scânteia.

Numai că oamenii legii ”s-au dezumflat” imediat: tânărul avea în buzunar numai 500 de lei. Chiar și așa, polițiștii l-au ridicat ieri și l-au reținut pentru 24 de ore pentru două infracțiuni, una de mituire și a doua pentru că a circulat fără permis.

Eduard Popa a produs o mare nedumerire printre polițiști. Tânărul a fost ”pescuit” în timpul accidentului mortal de la Scânteia. Acesta trecea prin zonă la volanul unui autoturism Audi și l-a parcat în zona accidentului.

A coborât din autoturism și a mers mai aproape de locul coliziunii dintre autovehicule, însă a fost observat de către polițiștii de la Scânteia. Aceștia l-au percheziționat, apoi l-au luat la întrebări. Sub tirul întrebărilor polițistului, tânărul a recunoscut nonșalant că este dealer de droguri, apoi a fost găsit în autoturismul acestuia o listă cu cantități de petarde vândute de sărbători. El lucra la o stație de carburant din zonă, scrie ziaruldeiasi.ro.

Lasa un comentariu