De ce trebuie să-ți creezi un site web atractiv, care te diferențiază,în anul 2020?

Trăim într-o epocă digitală în care oamenii caută produse și servicii online. Cumpărăturile online sunt în plină expansiune. În prezent, shopping-ul online este la fel de comun ca mersul la un magazin în oraș. Din acest motiv, abordarea tendințelor de digitalizare a devenit o necesitate pentru toți retailerii și comercianții online și offline.

Unul dintre principalele avantajele ale comerțului electronic este că le permite clienților să cumpere pe cât mai multe canale și le oferăo varietate imbatabilă de produse și servicii. Comerțul mobil extinde modelul tradițional de afaceri, iar tehnologiile precum inteligența artificială oferă cantități uriașe de servicii. Totuși, pentru anumiți comercianți asta poate fi o provocare majoră.

Iată care sunt principalele motive pentru care merită să-ți creezi un site web în anul 2020 dacă nu ai făcut deja acest lucru:

Oferă credibilitate, crește vânzările

Un site web este ca o carte de vizită, care aduce multă credibilitate în lumea online. Cei care nu au un site web pot pierde oportunitatea de a-și crește numărul de clienți potențiali (care caută astăzi produse și afaceri online) și deci de a-și crește veniturile. Studiile arată că 63% dintre oameni nu sunt interesați de o afacere fără un site-web. În concluzie, cei care nu au un site web pot pierde o mare parte din piață.

Promovarea produselor și serviciilor

Dacă vrei să ai un site web cu aspect adecvat și design foarte bun, apelează la specialiști în domeniu, care oferă servicii de creare site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile și alte gadget-uri, cu orice design grafic. În acest fel, site-ul va fi un instrument de vânzare mai puternic decât ar putea fi un vânzător.

O pagină web bine gândită poate reprezenta un factor decisiv în ceea ce privește promovarea produselor și serviciilor, atragerea vizitatorilor și transformarea lor în potențiali clienți.Pentru a avea un site web cu adevărat performant, care să fie principala sursă pentru colectarea de noi clienți, poți apela la profesioniști în domeniu care oferă servicii complete de creare site prin firma SCDesign.ro.

Îmbunătățește productivitatea

Cu cât site-ul este mai atractiv prin videoclipuri, articole, paginile ce prezintă în mod clar produsele și serviciile, cu atât el va permite să-ți convingi clienții să cumpere și să revină. Dacă site-ul este optimizat corespunzător pentru motoarele de căutare, el va atrage mai mult trafic online.

Prin intermediul site-ului ai acces la o porțiune mult mai mare din acea piață, la care se referă domeniul tău de afaceri. Un site web îți permite să obții audiență națională sau chiar internațională. Cei care au deja un site web vor avea acces la mult mai mulți clienți, deci dacă este vorba de concurență, aceasta va fi în avantaj. Este în interesul tău să-ți faci un site web profesional, care va contribui la succesul tău în această epocă digitală.

Pentru a-ți consolida prezența online ai nevoie și de promovare pe social media (ex. pe Facebook, Instagram) dar și de un site pentru a oferi clienților informațiile de care au nevoie.Pe site vor fi prezentate produsele într-un mod atractiv,clar și concis, iar asta contribuie la reducerea timpului petrecut în apeluri cu clienții pentru furnizarea informațiilor, la creșterea vânzărilor, a eficienței și a productivității.

Este ușor de actualizat și modernizat

Prin actualizare, reproiectare și modernizare, site-ul va funcționa mai bine și te va ajuta la atingerea obiectivelor de marketing. Asta nu înseamnă să schimbi toate elementele de branding sau design, însă contează calitatea proiectării, dar și conținutul site-ului care trebuie să fie cuprinzător și actual, să ofere o experiență excelentă pentru utilizatori și deci să ducă la creșterea rapidă a numărului acestora.

Conținutul său este clar și concis

Atunci când site-ul are un conținut relevant se pot obține multe avantaje, cum ar fi păstrarea clienților sau creșterea vizibilității în motorul de căutare. Conținutul site-ului trebuie să reprezinte compania, iar asta se poate face prin furnizarea de detalii, informații clare și eficiente pentru vizitatori. Site-ul trebuie să fie „scanabil” deoarece utilizatorii mai degrabă scanează paginile acestuia, decât le citesc.

Realizează obiectivele propuse

Un site web la care aspectul este atractiv, conținutul bun și navigarea perfectă, poate contribui la realizarea obiectivelor propuse. Asta înseamnă că site-ul este cu adevărat bun, are căi de conversie evidente și simple, conținutul paginilor este ușor de parcurs și de înțeles, are imagini și video antrenante.

Lasa un comentariu