Dana Leonte, românca dispărută de 3 luni în Spania, a fost ucisă

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, în urmă cu peste 3 luni, a fost ucisă. Polițiștii spanioli au găsit doar un fragment de os, iar fratele tinerei de 31 de ani a confirmat că aparține româncei. Iubitul spaniol, cu care ea avea o fetiță de 10 luni, a fost arestat.

Cazul dispariției Danei Leonte a luat o altă turnură după ce un fermier din zona montană din apropiere de orașul Arenas a anunțat poliția spaniolă de găsirea unui fragment de os ce pare a fi uman. Era vorba despre un femur, care a fost găsit și adus de câinele său.

Rezultatul ADN a confirmat că Dana Leonte e moartă

Polițiștii au prelevat probe ADN de la rudele româncei, pentru a afla dacă este vorba despre tânăra dispărută.

Potrivit ziarului spaniol ABC, fratele româncei a confirmat că Dana Leonte este moartă.

”Sora mea nu mai este”, a spus Florin Leonte.

Fratele româncei, Florin Leonte, așezat pe trotuar

Iubitul româncei suspectat de crimă

În urma descoperirii fragmentului de os, Sergio Ruiz, iubitul spaniol al Danei Leonte a fost arestat, fiind suspect de crimă, spune La Sexta. De altfel, el a fost suspectat încă de la început, odată cu dispariția româncei, pe 12 iunie.

Sergio Ruiz și românca aveau împreună o fetiță, care a împlinit 10 luni. Surprinzător, spaniolul a fost cel care a anunțat dispariția Danei Leonte și, în același timp, a participat la căutări.

Urme de sânge în casa Danei Leonte

Potrivit Telecinco, în casa în care cuplul locuia, în urma cercetărilor făcute cu ajutorul câinilor polițiști, cei din Guardia Civil au găsit pe scări pete de sânge, care, în urma analizelor ADN, s-au dovedit a fi ale tinerei dispărute.

Rezultatele s-au obținut foarte greu, pentru că iubitul Danei Leonte spălase zona folosind inclusiv anumite soluții, în încercarea de a șterge sângele. De asemenea, el a văruit și un perete din casă.

Pete de sânge au fost găsite și în portbagajul mașinii bărbatului. De asemenea, în urma analizării telefonului, anchetatorii au descoperit că iubitul româncei a fost în zona montană, la aproximativ 2 kilometri de locul unde fermierul a descoperit bucata de os uman adusă de câine.

Suspectul se declară nevinovat

Avocatul suspectului spune că tânărul ajuns după gratii este calm și continuă să susțină că e inocent.

”Este foarte surprins că a fost arestat”, a spus avocatul, citat de Telecinco.

Potrivit diariosur.es, Florin Leonte și-a anunțat mama și cealaltă soră de moartea tinerei.

”Tatăl nostru a murit în urmă cu 8 ani”, a spus bărbatul.

”L-am suspectat din prima zi”

Încă de la început, când iubitul susținea că a fugit în România, fratele Danei Leonte a respins această variantă, temându-se în schimb că ceva rău s-a întâmplat surorii sale.

”L-am suspectat din prima zi”, a mai spus Florin Leonte.

Ca și sora sa, tânărul de 38 de ani e stabilit în Spania la Velez, în Malaga. Dana Leonte locuia în schimb cu iubitul și fetița în localitatea Arenas, tot în Malaga, unde avea un bar.

Rudele Danei vor să-i aducă fetiţa în România

Iubitul spaniol a susținut că românca ar fi deschis localul cu bani împrumutați de la un om de afaceri, aproximativ 15 mii de Euro. Individul a susținut că tocmai din cauza datoriei tânăra ar fi fugit în România, variantă care a fost vehement negată de rudele tinerei.

Familia Danei Leonte vrea să facă demersuri pentru a aduce fetița ei în România.

(Sursa: Observator.tv)

Lasa un comentariu