Cursuri gratuite pentru obținerea licenței de pilot planor, parașutist la aeroclubul „Alexandru Matei” Iași

Aeroclubul „Alexandru Matei” Iași îi așteaptă pe cei pasionați de zbor la cursurile pentru obținerea licenței de pilot pentru planor, parașutism sau ULM.

Cursurile sunt gratuite și se adresează tinerilor cu vârste între 15 și 23 de ani.

Înscrierile se mai pot face până pe 6 februarie 2022, doar online, pe site-ul: www.aeroclubulromaniei.ro.

Pentru persoanele de peste 23 de ani care vor să se înscrie la cursurile contra-cost, acest formular NU se aplică! Contactați telefonic sau prin email locația la care doriți să vă înscrieți!

În cazul în care ghidul de mai jos nu răspunde la toate întrebările tale, te rugăm citește lista de Q&A și articolul informativ. Dacă în continuare ai nelămuriri, contactează direct Aeroclubul Teritorial la care dorești parcurgerea cursului.

Citește și Un avion care a aterizat pe autostradă din cauza unor probleme tehnice a fost lovit de un camion, condus de un șofer român

Din cauza unor probleme tehnice, pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze, sâmbătă, pe o autostradă din Germania. Imediat după aterizare, aparatul de zbor a fost lovit de un camion, condus de un șofer român, care nu a reușit să frâneze la timp, relatează cotidianul regional Frankfurter Neue Presse.

Lasa un comentariu