Curse speciale CTP pentru angajații Spitalului modular COVID de la Lețcani

CTP Iași a introdus curse speciale pentru angajații Spitalului modular COVID de la Lețcani, începând din seara zilei de 12 octombrie 2021.

Autobuzele CTP asigură transportul tuturor cadrelor medicale și nemedicale, atât la intrarea în tură, cât și la încheierea acesteia. Itinerariul și programul mijloacelor de transport sunt:

Dimineața:

6:15 Sala Polivalentă – unitatea de cazare pentru militari din Lețcani – Spital Modular Lețcani

7:30 Spital Modular Lețcani – unitatea de cazare pentru militari din Lețcani – Sala Polivalentă

Seara:

18:15 Sala Polivalentă – unitatea de cazare pentru militari din Lețcani – Spital Modular Lețcani

19:30 Spital Modular Lețcani – unitatea de cazare pentru militari din Lețcani – Sala Polivalentă

Sursa: CTP

Citește și Aeroportul Iaşi, pe locul III în ţară după Cluj-Napoca şi Timişoara

Reprezentanţii Aeroportului Iaşi au anunţat pe pagina de socializare rezultatele privind traficul de pasageri pe luna septembrie. 

„Potrivit datelor oficiale, în luna septembrie a.c. Aeroportul Iaşi a înregistrat 96,553 de pasageri îmbarcaţi şi debarcaţi, traficul fiind în creştere cu 83,88 de procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când 52.507 de persoane au folosit serviciile aeroportului.

Iar în ceea ce priveşte numărul de mişcări ale aeronavelor, în septembrie au fost 857 de decolări şi aterizări, mai multe cu 40,95% faţă de perioada similiară a anului 2020. În total, de la începutul anului şi până în prezent, Aeroportul Internaţional Iaşi a fost tranzitat de 460,010 persoane. Traficul aerian, la nivelul întregii ţări, a înregistrat un avans de 119 procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, se arată într-o postare pe Facebook a reprezentanţilor Aeroportului Iaşi.

Lasa un comentariu