Cursă aeriană Iași – Dublin, operată de HiSky. Care este prețul biletului

O nouă cursă aeriană va fi disponibilă la Iaşi începând cu luna aprilie. Compania HiSky a pus în vânzare bilete pentru ruta Iaşi – Dublin, prima cursă fiind programată pentru ziua de 29 aprilie.

În noiembrie 2020, acest operator anunţa deschiderea unei baze la Iaşi şi lansa trei viitoare curse: Dublin, Frankfurt şi Londra. Dar, cel puţin deocamdată, doar cursa spre Dublin este disponibilă ca zbor direct în portofoliul HiSky la Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

O simulare făcută ieri pe site-ul operatorului arată un cost de 49 euro pe direcţia Dublin şi 52 euro un zbor de întoarcere patru zile mai târziu, pe 3 mai.

De pe site-ul HiSky rezultă că zborurile vor avea două frecvenţe pe săptămână (lunea şi joia), plecarea de la Iaşi fiind programată la 21.30, iar cea din Dublin la ora 15.10, în condiţiile în care durata unui zbor ajunge la 3 ore şi 30 de minute.

Amintim că un alt zbor care va fi inaugurat în primăvara acestui an la Iaşi va fi cel spre Frankfurt, unul dintre cele mai mari aeroporturi europene. Cursa va fi operată de Lufthansa, iar prima aeronavă a acestei companii va ateriza la Iaşi pe 21 mai, iar frecvenţa zborurilor va fi de patru ori pe săptămână.

În această perioadă de la aerogara ieşeană sunt disponibile curse spre destinaţii internaţionale precum Londra, Roma, Bergamo, Dortmund şi Paris. Toate aceste zboruri sunt realizate de către Wizz Air, în timp ce TAROM asigură doar cursa internă spre Otopeni.

Lasa un comentariu