Cupa României: Poli Iași, în semifinale după un final de meci electrizant (3-2 vs CSU Craiova)

Poli Iași a profitat din plin de erorile din defensiva celor de la CSU Craiova, s-a impus cu 3-2, și s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Breeveld a deschis scorul în minutul 13, după ce a executat un lob superb de la marginea careului (Horșia a trimis o pasă pe apărarea visătoare a oltenilor). În minutul 42, Horșia a dublat avantajul gazdelor cu o foarfecă laterală (acesta se afla singur în mijlocul careului oltenilor).

Dan Nistor a reaprins speranțele oltenilor după ce a reușit o dublă: a transformat un penalti în minutul 55 și a profitat de o eroare a portarului Denis Rusu, care nu a reușit să rețină un șut de la distanță în minutul 90.

Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura în minutul 90+2, când Breeveld a reușit dubla cu o lovitură de cap. Centrarea decisivă i-a aparținut lui Passaglia, scrie hotnews.ro.

Ce au declarat cei doi antrenori:

„Sunt fericit, mă bucur pentru băieţi. Ştiu că sufereau, muncă multă, sacrificii şi rezultatele nu veneau. Au venit într-un meci în care noi ne-am califcat în semifinale. O victorie muncită, poate şi mai frumoasă pentru că am înscris în ultimul minut de prelungiri. Dar mi-aş fi dorit să nu ajungem acolo. Am avut 2-0, puteam să facem şi 3-0. Nu ne-am relaxat, Craiova este o echipă puternică, ne-a apărat foarte bine. Nu pot decât să-I felicit pe jucători pentru efort. La 2-2 nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur…”, a spus Rednic în direct la Digi Sport.

„Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă, nu este normal să începem aşa meciul. După 2-0 ne-am revenit. Aşa este fotbalul, ne-am relaxat, dacă te relaxezi poţi primi gol şi să plăteşti. Noi în seara asta am plătit cash. Am revenit de la 2-0, am pus presiune, adversarul nu a contat în repriza a doua pe atac, dar am fost naivi la ultima fază să primim gol, asta a fost deranjant”, a spus Papură la Digi Sport.

Lasa un comentariu